Šport
7967 ogledov

S to potezo razdelila splet: "Je mar pozabila, da so OI družinski dogodek?"

Alysha Newman Profimedia
Neverjetno, kako je proslavila bronasto medaljo. "Je mar pozabila, da so OI družinski dogodek?" se sprašujejo uporabniki družbenih omrežij.

Simpatična kanadska skakalka s palico Alysha Newman, ki žanje veliko pozornosti, kjer koli se pojavi, je spisala zgodovino, potem ko je postala prva kanadska dobitnica olimpijske medalje v skoku s palico. Še več, ko je preskočila višino 4,85 metra, je postavila kanadski državni rekord. 

1/7
Profimedia

A zvezdnica, ki ne slovi zgolj po športnih dosežkih, pač pa tudi po tem, da ustvarja vsebino za odrasle na spletni strani OnlyFans, je bronasto medaljo na olimpijskih igrah proslavila prav na poseben način. In sicer se je s hrbtom (ali pa zadnjico, kakor koli želite) obrnila proti gledalcem in začela tverkati. 

Če je nekatere gledalce, predvsem moški del občinstva, navdušila, pa je bilo tudi veliko takih, ki so njeno proslavljanje označili za neprimerno. "Videti je, da je pozabila, da so olimpijske igre družinski dogodek," so zapisali na Facebook profilu Unilad.  

Alysha Newman se na opazke ni ozirala, kasneje je na Instagramu v svojem slogu dodala, da si bo mogoče ikonično fotografijo tverkanja dala celo uokviriti. Glede na poteze, s katerimi blesti na in izven stadiona, ne čudi, da ima na Instagramu že skoraj 650.000 sledilcev.

V skoku s palico je na letošnjih olimpijskih igrah nastopila tudi slovenska tekmovalka Tina Šutej, a je po ponesrečenem finalnem nastopu pristala na 19. mestu. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 16:57 09.avgust 2024.

    Če bi bil mavričen oziroma med ali nadspolni ali kaj se že gredo, ...bi bile splošne ovacije organizatorjev ...

  • Ender3 15:09 09.avgust 2024.

    In za avtorja je to tverkanje. Naj ostane pri tem, da je vesela, sproščena in simpatična..

  • Majazmaja 14:52 09.avgust 2024.

    In v čem je tu problem?!