Šport
7 ogledov

Samo še strmo navzdol

Četrta tekma prvenstva Ski Challenge se je odvijala v avstrijskem Kitzbühlu. Žurnal24 main
3, 2, 1. Spletno igro Ski Challenge, ki je obnorela Evropo, si lahko po zaslugi Žurnala medie brezplačno naložite na svoj računalnik. In začnete pot proti vrhu.
Www.zurnal24.si/skichallenge je naslov, s katerega si lahko spletno igro Ski Challenge brezplačno naložite na svoj računalnik. Virtualnemu svetovnemu prvenstvu v smuku se letos pridružuje tudi Slovenija. Veščine smučanja in tekmovanje, ki so prevzeli več kot milijon Evropejcev, lahko zdaj pokažete tudi vi! Na petih prizoriščih od Grödna, Bormia, Wengna, prek Kitzbühla do Val d'Isera.
 

Naloži si jo na svoj računalnik!

Igrica je dostopna na
www.zurnal24.si/skichallenge.

Trenirajte, trenirajte, trenirajte! Brez dobrih priprav boste težko postali svetovni prvak in prejeli bogate nagrade . Simulacija pravih smukaških prog vam omogoča, da od starta do cilja preizkusite svoje smukaške veščine. Identičen videz in oblika terena, kretnje smučarja med vratci, skoki in padci pri več kot sto kilometrih na uro ter alpski pejsaž vas hitro popeljejo v svet profesionalnih smučarskih tekmovalcev.

Od 11. decembra bo smučanje vedno na programu. © Žurnal24

 

Tekme se bodo odvijale po vnaprej določenem razporedu in so usklajene s tekmami svetovnega pokala v smuku. Vremenske razmere so nepredvidljive. Zmagovalec tekmovanja prejme največ točk, te pa si po lestvici hierarhično sledijo prav do zadnjega tekmovalca. Kvalifikacije potekajo pred vsako tekmo, kvalifikacijski čas, ki ga morate doseči, če se želite uvrstiti na tekmo, pa je točno določen. Poskusite lahko večkrat, upoštevan pa bo vaš najboljši čas, ki bo določil tudi vašo startno številko. Smuknite na www.zurnal24.si/skichallenge in postanite svetovna smukaška zvezda!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.