Šport
3063 ogledov

Ti ljudje sodijo v zapor! Groza, kaj mora preživljati Slovenka

Veronika Erjavec Instagram
Slovenska teniška igralka je bila po hudem porazu proti Hrvatici tarča žaljivih sporočil s šokantno vsebino.

Ena najboljših slovenskih teniških igralk Veronika Erjavec je bila po hudem porazu na švicarskem turnirju serije WTA125 v Montreuxu tarča zlorabe na družbenih omrežjih s strani razjarjenih uporabnikov spletnih stav, poroča Ekipa24.si

Erjavec je v dvoboj osmine finala vstopila kot favoritka, a je nato proti občutno nižje rangirani Hrvatici Petri Marcinko, ki se je turnirja udeležila v povabilom organizatorja, osvojila samo eno igro. Marcinko je med najboljših osem napredovala z izidom 6:0, 6:1.

Veronika Erjavec | Avtor: Profimedia Profimedia

Nad Slovenko se je po presenetljivem porazu vsul plaz kritik, pri čemer pa so mnogi spletni komentatorji, bržkone gre za razočarane uporabnike športnih stav, ki so ob njenem porazu ostali brez zaslužka, prestopili vse meje dobrega okusa.

Nekateri so 24-letnico obkladali z žaljivkami, drugi so ji privoščili, da bi umrla za rakom, nekdo ji je celo grozil, da ji bo pobil družino. Vse to zaradi poraza na teniškem dvoboju! Erjavec je nekaj šokantnih zapisov delila na svojem profilu.  

"Ti prekleta ku*ba. Če izgubiš naslednjo igro, bomo ubili tebe in celo tvojo družino. Samo v vednost," je slovenski predstavnici kar med dvobojem grozil nek uporabnik spleta. "Invalidna si. Upam, da umreš od raka," je šokiral drugi. "Nauči se servirati ti debela retardirana ku*ba," je besnel tretji. 

Podobnim komentarjem kar ni bilo konca. Eden izmed uporabnikov je grozil, da ji bo polomil noge in ob tem zahteval povračilo denarja, drugi jo je pozival k samomoru, ker bi s tem "vsem naredila uslugo".

Ob takšnih zavržnih zapisih nihče ne bi mogel ostati ravnodušen, vseeno pa je Erjavec ohranila veliko mero dostojanstva in negativno izkušnjo pospremila z pomenljivim zapisom:  "Igraj tenis, so mi rekli. Zabavala se boš!"

 | Avtor: Print Screen Print Screen

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar MS
    MS 14:58 06.september 2024.

    Stava ni zagarntiran dobiček! Je pa tisti ki stavi, in tako razmišlja garantirano bedak! In ko izgubijo iz takih izbruhne primitivizem! Potem žalijo in grozijo! Na tem forumu je nekaj takih s takimi atributi!

  • Burja 14:47 06.september 2024.

    Srhljivo, kaj vse hodi po tej zemlji.

  • bleki 14:18 06.september 2024.

    Vsi ki ste stavili, prav vam je.