Šport
38 ogledov

Slobib do 17.230 €

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Slobodan Bjelobrk Slobib velja za enega najboljših turnirskih igralcev v Sloveniji, ki je na Dunaju prišel do 17.230€.

Večino svojih uspehov je Slobodan Bjelobrk Slobib dosegel na spletu, v živo pa se mu stvari še niso popolnoma poklopile. Vse do sedaj, ko je na turnirju WPT na Dunaju osvojil deseto mesto in 17.230€.

Slobib, kot je njegov vzdevek v poker svetu, si je udeležbo na turnirju zagotovil preko spletnega satelita na strani Bwin. Za zmago na satelitu je dobil paket v vrednosti $7.500, ki je vseboval prijavnino v vrednosti 4.600$ (3.500€) za glavni dogodek, 2.200$ za namestitev ter dodatnih 700$ žepnine.

Slobodan pa ni bil edini slovenski predstavnik na Dunaju. Turnirja sta se udeležila tudi Tomaž Kogovšek in pa Matej Kokalj. Tomažu se je uspelo uvrstiti v drugi dan tekmovanja, tam pa je imel smolo in se zaletel v nasprotnika, ki je v rokah držal {a-}{a-}. Tako se je poslovil iz turnirja še preden smo prišli do denarnih nagrad.

Vso slovensko upanje na dober rezultat je tako ostalo na Slobodanu, ki je pridno nadaljeval z zbiranjem žetonov in počasi smo že odštevali koliko igralcev nas še loči do finalne mize, ki bo v živo predvajana na PartyPoker strani. Nanjo pa se bo uvrstilo 8 igralcev. Slobodan je bil zelo blizu, vendar mu je na koncu zmanjkalo nekaj sreče in turnir je zaključil na desetem mestu. Zadnjo igro je naš predstavnik porinil vse svoje žetone s kombinacijo {a-Diamonds}{q-Clubs}, Dimitry Gromov pa ga je klical z {10-Spades}{10-Clubs}. Skupne karte so bile {k-Hearts}{9-Clubs}{9-Hearts}{j-Hearts}{4-Clubs} in naš predstavnik je žal moral končati turnir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.