Šport
27747 ogledov

Slovenka ujela največjo ribo: Cristiana Ronalda!

cristiano ronaldo Reševalni pas/Twitter
Portugalski zvezdnik je idol mnogih nogometašev in nogometašic.

Mateja Zver ima za seboj lepo kariero. Prekmurska napadalka je po zabijanju golov v Sloveniji in Rusiji leta 2015 prestopila v avstrijski St. Pölten-Spratzern, kjer igra še danes.

Nekdanja kapetanka Slovenije je prejšnji teden s svojo ekipo igrala na kvalifikacijskem turnirju lige prvakinj v Torinu. Zadnja ovira na poti napredovanja je bil domači Juventus.

Italijanke so bile boljše (4:1) in se prebile v naslednjo fazo tekmovanja. 33-letna Mateja Zver pa je kljub temu imela razlog za zadovoljstvo.

Nona Pomurje Beltinci Liga prvakinj Šport Po dveh izključitvah konec sanj za Pomurke

Mateja Zver | Avtor: Profimedia Profimedia

Cristiano Ronaldo Udinese Juventus Serie A Šport Belec na infarktni tekmi, Ronaldo jezen iz Vidma

V torinskem hotelu se je namreč srečala z enim največjih vseh časov - Cristianom Ronaldom. Portugalec se je s soigralci pripravljal na uvodno srečanje Serie A, na katerem je Juventus v Vidmu remiziral proti Udineseju (2:2).

Slovenka je Cristiana zaprosila za fotografijo in zvezdnik ji je ustregel. Podoba je seveda zaokrožila po spletu in požela kup všečkov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateja Zver (@zvermateja)

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:06 24.avgust 2021.

    Nikoli nisem in tudi ne bom razumela tega navdušenja nad srečanjem in fotografiranjem, čaščenjem in ne vem kaj še vse, nekih znanih in uspešnih ljudi.