Šport
4233 ogledov

Šok v ekipi Primoža Rogliča

dumoulin roglič Epa
Nizozemski kolesar Tom Dumoulin je poskrbel za šok med privrženci ekipe Jumbo-Visma, za katero vozi tudi slovenski as Primož Roglič.

Nizozemec se je namreč odločil za prekinitev kariere, zapustil je ekipne kolege na pripravah v Alicanteju in napovedal, da bo imel zdaj čas premisliti, ali si sploh želi nadaljevati tekmovalno kolesarstvo.

Tadej Pogačar Zaprl usta skeptikom Šport Pogačar odgovoril na sporne posnetke Jumbo-Visme: "Nekoliko jih je zaneslo"

Novico je oznanil v pogovoru za spletno stran svoje ekipe, katere vodstvo mu je izrazilo podporo pri odločitvi. Uradno je Dumoulin vzel neplačan dopust, med katerim bo premislil, kako in kaj.

Tom Dumoulin | Avtor: Epa Epa

Wout Van Aert in Primož Roglič Kljub napovedim Šport Velik zasuk v sagi in odlična novica za Primoža Rogliča!

Novica o njegovi odločitvi Jumbo-Vismo postavlja pred številna pomembna vprašanja, med drugim tudi, kaj se bo zdaj zgodilo s sestavo ekipe za letošnje dirke. Dumoulina so namreč že razglasili za enega od kapetanov na Touru.

Primož Roglič Jumbo Visma Kolesarstvo Šport Roglič razkril načrte: Vuelte ne bo branil!

"Včeraj sem sprejel odločitev. Ekipa me pri tem podpira, zato se odlično počutim, kot da mi je sto kilogramov težak nahrbtnik zdrsnil z ramen. Zbudil sem se srečen. V času kariere sem poslušal druge, želel razveseliti ljudi okoli sebe, nikoli pa nisem našel časa zase, da bi ugotovil, kaj si sam želim," je v pogovoru za spletno stran dejal 30-letni Dumoulin.

Wout Van Aert in Primož Roglič Ostal doma Šport Roglič prisiljen izpustiti januarske priprave Jumbo-Visme

Zmagovalec Gira leta 2017 se je iz Sunweba v Jumbo-Vismo preselil na začetku lanske sezone, v kateri se je vrnil po težki poškodbi kolena. Rogliču je pomagal do drugega mesta na Touru in zmage na Vuelti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.