Šport
33 ogledov

Svindal alergičen na betonski prah

aksel lund svindal olimpijske igre soči EPA
Norvežan Aksel Lund Svindal, ki je predčasno končal nastope na olimpijskih igrah v Sočiju, je razkril, da je k njegovi odločitvi v največji meri pripomogla alergija na betonski prah.

Norveški smučarski as Aksel Lund Svindal, ki je na prejšnjih igrah v Vancouvru osvojil tri odličja in je tudi veljal za favorita v Sočiju, je spakiral in šel domov, saj želenih rezultatov ni dosegel. Pojasnilo? Alergija na betonski prah.

"Mislim, da je v zraku beton v obliki prahu. Zdravniki so točno vedeli, za kaj gre, saj so mi tudi takoj predpisali zdravila proti alergiji. Ta sicer pomagajo, a me je izčrpalo," je dejal za ameriško tiskovno agencijo AP in svoje trditve podkrepil s tem, da ima tudi veliko drugih športnikov v Sočiju težave z alergijami.

Spletni portal Thestar.com je v svoji šaljivi kolumni na temo Svindalove alergije napravil napako in objavil fotografijo Ivice Kostelića. ''Razen tega, da tip misli, da sem Ivica Kostelić, je tole kar smešno. Vesel sem, da sem vas spravil v boljšo voljo,'' je na Facebooku zapisal Svindal.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.