Šport
376 ogledov

Tako jo je skupil Woodsov luksuzni terenec

1/19
Epa
Ameriškega golfista, ki se je hudo poškodoval v prometni nesreči s terenskim vozilom Genesis GV80, čaka dolga pot okrevanja.

Tiger Woods je v zadnjem desetletju doživel številne vzpone in padce tako na zasebnem kot na profesionalnem področju. Od propadlega zakona z materjo dveh njegovih otrok Eli Nordegren, ki ga je zapustila po razkritju afere, do kroničnih težav s poškodbami, strmega padca na svetovni golf lestvici in nato velikega povratka na vrh, kopice operacij, dolgotrajne odsotnosti z igrišč (2015-2018) pa do spektakularne zmage na predlanskem mastersu v Augusti, njegove prve po 11 letih.

woods vonn Bivša partnerja Šport Vonnova reagirala na Woodsovo nesrečo

Tri leta je bil v medijsko izpostavljeni zvezi z ameriško smučarko Lindsey Vonn, a se je tudi njuna zveza končala zaradi njegovega varanja. Zdrahe v zasebnem življenju so močno načele njegovo javno podobo, zaradi česar so mu hrbet obrnili tudi številni pokrovitelji. Po ocenah strokovnjakov naj bi si Woods v samo desetih letih prizadejal za več sto milijonov dolarjev poslovne škode.

Tiger Woods Sodišče Šport Tiger Woods pravi, da ni kriv lindsey vonn Lindsey Vonn Šport Tigerju Woodsu ni obrnila hrbta

Vmes ga je doletela še aretacija zaradi domnevne vožnje v alkoholiziranem stanju, čeprav se je kasneje izkazalo, da je bil pod vplivom močnih zdravil, za nameček pa je bila proti njemu vložena še tožba navijača, ki je trdil, da ga je Woodsov nosač palic tako grobo odrinil, ko se je želel slikati s svojim junakom, da je padel v jarek.

tiger woods Tožba Šport Woods spet na sodišču, razlog pa bizaren

Po vsem tem rekorderja v številu tednov na prvem mestu lestvice (683) čaka še dolgotrajno okrevanje po operativnem posegu, s katerim so mu s pomočjo palice, vijakov in zatičev zakrpali desno nogo. Zaradi hudih poškodb je nadaljevanje kariere pod velikim vprašajem.

tiger woods Polomljen Šport Takšno je stanje Woodsa po hudi prometni nesreči
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice