Šport
16202 ogledov

To je Slovenec, ki ga je Arnold Schwarzenegger želel spoznati

Marjan Bolhar in Arnold Schwarzenegger Arnold sports multifestival Australia 2018
Povabil ga je k sebi, da sta si skupaj ogledala tekmo.

Marjan Bolhar je domžalski heroj, ki je na prestižnem tekmovanju v kickboxingu v Melbournu osvojil šampionski pas. Marjan je prvi Slovenec, ki se je udeležil tega ogromnega tekmovanja. V nedeljo se boste lahko družili z njim ...

Ne samo medalja, spoznal je Arnolda

Ne samo, da je Marjan v Melbournu osvojil šampionski pas, tam je spoznal tudi legendarnega Arnolda Schwareneggerja. "Tja je prišel kot organizator in me med 10 tisoč tekmovalci povabil, da se usedem k njemu in si skupaj ogledava show Arnold multi festival. Zdel se je počaščen, da sem zmagal in edini prejel šampionski pas Oceanije," je Marjan povedal za Žurnal24.

Marjan sicer v Domžalah vodi Klub borilnih veščin, ki obratuje od leta 2013. "Ekipa je zagreta in mlada, željna novega znanja. Imamo preko 90 članov in članic. Delo z mladimi in starejšimi me zelo veseli in počaščen sem, da lahko znanje delim naprej,“ nam je povedal Marjan.

Spoznajte ga na našem Festivalu

Edini prejemnik šampionskega pasu v Oceaniji se bo predstavil tudi na našem Festivalu za ljubitelje živali, ki ga v Domžalah prirejamo že četrto leto. Tam bo 10. junija med 9:30 in 18:30 uro pripravil ring s t.i. big gloves rokavicami in vso zaščitno opermo. "Poskrbel bom za rekreacijo tako otrok kot tudi starejših,“ je dodal Marjan.

Festival za ljubitelje živali Dogodek za otroke Vizita za živali Festival za živali letos na dveh lokacijah

Borilne veščine krepijo osebnost

Veliko otrok se odloča za treniranje borilnih veščin, a se velikokrat zgodi, da starši nad idejo niso navdušeni. Kaj pa na to pravi Marjan? "Borilne veščine so enkratne, saj ti dajo disciplino, odločenost, hrabrost … Zaradi borilnih veščin razviješ boljšo koordinacijo, motoriko in stabilizacijo."

 

A post shared by Team Bolhar (@teambolhar) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice