Šport
6 ogledov

Trije pretepi v prvih štirih sekundah

Bruins so zmagali s 6:3, dva gola so dali že v uvodni minuti in pol! (Foto: Reut
1/2
Žurnal24 main
Boston Bruins so v tekmi pretepov, enega grdega naleta in devetih zadetkov s 6:3 premagali Dallas Stars. Sliši se skoraj neverjetno: trikrat so se stepli že v uvodnih štirih sekundah tekme.

To je bila ena najbolj norih tekem sezone v ligi NHL. Boston Bruins so tekmo začeli z dvema goloma v uvodnih 80 sekundah. Pred tem so se fantje trikrat stepli. Steve Ott je že sekundo potem, ko je plošček prvič priletel na led, obračunal z Gregoryjem Campbellom iz Bostona. Shawn Thornton se je sekundo kasneje začel pretepati s Krysom Barchem, nato pa sta si v lase ob odobravanju publike skočila še Adam McQuaid in Brian Sutherby (poglejte v dodanem videu). Do konca prve tretjine je Boston vodil že s 4:0. V drugem delu igre so se Dallas Stars vrnili in znižali na 3:4. Strasti so bile res razvnete: v 12. minuti druge tretjine je bil Bruin Daniel Paille izključen zaradi namernega neposrednega udarca v glavo na tleh nemočno ležečega Raymona Sawade. V zadnji tretjini so dva zadetka dosegli Bruins in se z zmago 6:3 utrdili na tretjem mestu lestvice vzhodne konference.

Liga NHL, tekme 3. 2.:

Boston Bruins : Dallas Stars 6:3
Bergeron dva, Seguin, Lucic, Thornton, Marchand; Skrastins, Morrow, Richards

New York Rangers : New Jersey Devils 2:3
Callahan, Prospal; Kovalčuk, Zubrus, Rolston

Atlanta Thrashers : Calgary Flames 2:4
Kittle, Stewart; Giordano, Morrison, Backlund, Glencross

Toronto Maple Leafs : Carolina Hurricanes 3:0
MacArthur, Boyce, Versteeg

Philadelphia Flyers : Nahville Predators 3:2
Leino dva, Carter; Goc, Ward

Colorado Avalanche : Minnesota Wild 3:4
Hejduk dva, Stewart; Brunette dva, Brodziak, Bouchard

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.