Šport
76332 ogledov

Uf, zloglasni slovenski športnik udeležen v prometni nesreči, trije v bolnišnici

Miran Fabjan - nesreča na avtocesti Instagram
Slovenski borec Miran Fabjan je bil na poti na borbo z bmwjem udeležen v prometno nesrečo. Tako jo je odnesel ...

Miran Fabjan | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Slovenski borec mešanih borilnih veščin Miran Fabjan, zaradi katerega so v preteklosti rumeni mediji porabili precej črnila, je bil na poti na borbo udeležen v prometno nesrečo. Na srečo jo je odnesel brez večjih poškodb. "Vsi smo celi, žal mi je, da so trije iz drugega avtomobila morali v bolnišnico, toda hvala bogu niso v smrtni nevarnosti," je sporočil prek družbenega omrežja Instagram, kjer je objavil fotografijo dobro zdelanega bmwja.

Eden najbolj poznanih MMA borcev v regiji, kličejo ga tudi slovenski Rocky, je prometno nesrečo doživel na avtocesti proti Beogradu, kjer se bo v težko pričakovani borbi boril z Darkom Stošićem. Zaradi prometne nesreče se Fabjan danes ni pojavil na novinarski konferenci v Beogradu, a njegov nastop na sobotni borbi naj ne bi bil pod vprašajem.

"Slab začetek, dober konec," je Primorec še sporočil prek družbenega omrežja Instagram. "Danes smo to premagali, možgane sem na stavil na "fight mode" in jutri vas na tehtanju čaka slovenski Rocky. V soboto ugasnem debelega Darka, borba bo!" je sporočil samozavestni Fabjan. Na katerem odseku se je zgodila nesreča, ni znano.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Zoran
    StarMačk 09:28 31.maj 2024.

    Mogoče mu je bogec poslal opozorilo, ampak izgleda, da ga ne dojema!?

  • Ender3 22:03 30.maj 2024.

    Slovenec, ki vozi Bosansko Motorno Wozilo. Sedaj nekaj časa ne bo treniral, ker ga bodo spremljale bolečine zaradi nezgode. Malce bo moral počivati.

  • Toma 19:57 30.maj 2024.

    BMW rad izgubi kolo in postane BCS ;-) Seveda, če prej ne zagori!