Šport
1 ogledov

Umrla po golu Hernándeza

Tragični dogodek se je zgodil med spremljanjem druge četrtfinalne tekme med ekip Žurnal24 main
Zaprisežena navijačica Chelseja, 21-letna Kenijka, se je po prvem golu Hernándeza na torkovi tekmi zgrudila in na poti v bolnišnico umrla. Pred smrtjo je napovedala zmago Manchestra.

Študentka Tabitha Nyambura je skupaj z družino doma spremljala povratno četrtfinalno tekmo Lige prvakov med Manchester Unitedom in Chelsejem. Nekaj sekund po prvem golu je globoko zajela sapo in izgubila zavest. "Potem ko je Manchester United dal prvi gol, je rekla 'United bo zmagal', trikrat globoko zajela sapo in se zgrudila," je medijem povedala njena mati, poroča spletna stran goal.com. "Umrla je na poti v bolnišnico."

Njeni oče je povedal, da je bila Tabitha zvesta navijačica ekipe Chelsea. Spremljala je vse njihove tekme in tekme angleške Premier League. Občasno naj bi tudi sama igrala nogomet. Družina še čaka na rezultate obdukcije, ki bodo pokazali, kaj je bil vzrok smrti.

Ne gre za prvi primer

V Keniji se je zgodilo že več tragičnih dogodkov, v katere so bili vpleteni navijači klubov iz angleške prve lige. Maja 2009 je navijač Arsenala storil samomor, potem ko je Manchester premagal Arsenal s 4:1. Marca lani je 19-letnega navijača Manchester Uniteda večkrat zabodel sošolec, navijač Arsenala. Do incidenta je prišlo potem, ko je Manchester premagal Liverpool. Za 19-letnika rane niso bile usodne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.