Šport
26 ogledov

V Čilu je bilo veselo

Ano Drev in kolegice naj bi odslej treniral Denis Štehernik. (Foto: Gregor Katič Žurnal24 main
Slovenske smučarke se še naprej pospešeno pripravljajo na začetek letošnje sezone, ki se bo že tradicionalno začela v Söldnu. V videu pa več o zaključku priprav v Čilu.

Slovenske smučarke so se v Saas-Feeju pripravljale na novo sezono. Katarina Lavtar, Ana Drev in Mateja Robnik – slednji bosta nastopili tudi na uvodni tekmi svetovnega pokala v Söldnu – so na ledeniku trenirale pod vodstvom trenerja A-ekipe in tehničnih disciplin Denisa Šteharnika, ki sta mu pomagala Žan Robert in serviser Sebastjan Petrič.

Na istem terenu so pred tem smučali tudi tekmovalci iz francoske reprezentance in švicarska ženska ekipa, podlaga pa je bila po besedah trenerja Šteharnika neverjetno ledena, kar je povzročalo preglavice pri postavljanju vratc. Slovenske smučarke pa so se na zahteven teren hitro navadile in po oceni trenerja smučale dobro.

Ekipa se bo v sredo odpravila še v avstrijski Pitztal na tridnevne priprave, so še sporočili iz Smučarske zveze Slovenije (SZS).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.