Šport
109813 ogledov

Utonil znani slovenski športnik, dočakal je le 33 let

sveča plamen
Včeraj je policija sporočila, da se je na območju Ormoža utopil 33-letnik. Šlo je za znanega slovenskega športnika, poroča Ptujinfo.

Mariborski policisti so bili v soboto zvečer obveščeni o utopitvi 33-letnega moškega na območju Ormoža. Po njihovih podatkih je moški kljub hitri zdravstveni pomoči na kraju umrl, so sporočili iz Policijske uprave Maribor. Dogodek sicer še obravnavajo in o njem zbirajo obvestila, zato bodo dodatne informacije lahko posredovali v prihodnjih dneh.

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah portala Ptujinfo pa je v tragični nesreči na območju Ormoža šlo za znanega štajerskega športnika Kevina Vento, ki je tekmoval v streljanju. Od njega so se z ganljivim zapisom poslovili tudi pri Strelskem društvu Kovinar Ormož, kjer so zapisali, da jih "je v tragični nesreči za vedno zapustil eden izmed najboljših slovenskih strelcev Kevin Venta".

Kevin Venta je bil 33-letni strelec iz Ormoža, ki je bil več let državni reprezentant Slovenije. Kasneje je zaradi boljših pogojev sprejel nemško državljanstvo in začel tekmovati za Nemčijo, poroča Ptujinfo.

Na klubski ravni je tekmoval v nemški bundesligi, ki velja za najmočnejše strelsko tekmovanje na svetu, občasno pa je še vedno nastopal tudi za domače Strelsko društvo Kovinar iz Ormoža, so še zapisali pri omenjenem portalu. 

Prvotno smo zmotno zapisali, da je 33-letnik utonil v reki, kar ne drži. Za napako se iskreno opravičujemo.

dezurni@styria-media.si