Šport
22 ogledov

Železarje okrepil Ankerst

HK Acroni Jesenice je zaprosil za prestavitev tekem državnega prvenstva, s čimer Žurnal24 main
Hokejiste kluba Acroni Jesenice je pred začetkom sezone okrepil še napadalec Jaka Ankerst: "Končno smo vse skupaj uredili oziroma našli skupni jezik, tako da bodo misli od danes usmerjene le k treningom, tekmam in izpolnitvi zastavljenih ciljev s klubom Acroni Jesenice."

Hokejski klub Acroni Jesenice je podpisal enoletno pogodbo s slovenskim hokejistom Jakom Ankerstom, ki je svojo hokejsko pot sicer začel na Bledu in se lani preizkusil v Franciji, a je bila njegova želja povezana tudi z železarji. Ankerst bo pri železarjih nosil številko 26.

Ankerst, 184 centimetrov visoki in 81 kilogramov težak napadalec, bo v dresu kluba Acroni Jesenice igral vsaj eno sezono. Po podpisu pogodbe je za spletno stran Jeseničanov dejal: "Ne bom skrival, da je bilo igranje na Jesenicah moja želja. Končno smo vse skupaj uredili oziroma našli skupni jezik, tako da bodo misli od danes usmerjene le k treningom, tekmam in izpolnitvi zastavljenih ciljev s klubom Acroni Jesenice. Cilji so seveda znani, sam si želim, da bi ekipi, v kateri je vzdušje enkratno, dodal svoj delež in da bomo ob koncu sezone skupaj želi sadove."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.