Šport
30 ogledov

Žena in bodoča svakinja zaploskali Kličku

1/21
Žurnal24 main
Boks je bil vedno znan po lepih dekletih. Dvoboj (in zmago) za naslov svetovnega prvaka po verziji WBC, ki si ga je spet prisvojil Vitalij Kličko, si je ogledala tudi njegova žena, zraven je bila tudi bodoča svakinja ...
Več utrinkov z dvoboja in mični ženski del z nogometno gostjo v prvih vrstah si oglejte v galeriji!

Ukrajinski boksar Vitalij Kličko je ubranil naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC, potem ko je v Gelsenkirchnu pred 60.000 gledalci s tehničnim knockoutom v deseti rundi premagal poljskega izzivalca Alberta Sosnowskega. Osemintridesetletni Kličko je proti lažjemu nasprotniku prevladoval cel dvoboj, kar je na koncu tudi pripeljalo do predčasne prekinitve borbe.

Kličko, ki je vknjižil 40. zmago kariere (38. s KO), je naslov ubranil že četrtič od osvojitve naslova leta 2008. Po pisanju medijev naj bi se Kličko v naslednjem dvoboju meril z Britancem Davidom Hayem, svetovnim prvakom po verziji WBA. Vitalijev brat Vladimir je prvak po verzijah WBO, IBF in IBO.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.