Šport > Zimski športi
21 ogledov

Drugi trening odpovedan

Tina Maze EPA
Drugi trening smuka za svetovni pokal alpskih smučark v avstrijskem St. Antonu je bil odpovedan, ker proge zaradi novozapadlega snega niso mogli pripraviti. V soboto je na tem tekmovališču predviden smuk, v nedeljo superveleslalom, obakrat pa naj bi se tekma začela ob 11.45.

Najhitrejša Slovenka na prvem četrtkovem treningu je bila Tina Maze z 12. časom (+1,91), Ilka Štuhec je vpisala 23. čas (+3,97), Vanja Brodnik 55. (+7,29), Katja Horvat pa je bila 58. (+8,99). Najhitrejša je bila Švicarka Lara Gut (1:38,31), zmagovalka smuka v Val d'Iseru, ki je drugo Avstrijko Anno Fenninger prehitela za debelo sekundo (+1,02), le stotinko počasnejši od Fenninengerjeve sta bili na tretjem mestu treninga Italijanka Daniela Marighetti in Avstrijka Andrea Fischbacher.

Peta je bila Nemka Maria Höfl-Riesch (+1,12), drugouvrščena v skupnem seštevku svetovnega pokala. Branilka naslova skupne zmagovalke Američanka Lindsey Vonn je v prvem nastopu po več kot treh tednih zaostala skoraj štiri sekunde (+3,98), kar je zadostovalo za 24. čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.