Šport > Zimski športi
16797 ogledov

Nemška skakalka ima skrivni profil s precej drugačno vsebino

Juliane Seyfarth Instagram
Nemška smučarska skakalka rada buri moško domišljijo.

Nemška smučarska skakalka Juliane Seyfarth, udeleženka zadnjih zimskih olimpijskih iger v Pekingu, kjer je osvojila 19. mesto na posamični tekmi na mali napravi, svojim sledilcem redno omogoča vpogled v življenje profesionalne športnice s številnimi objavami iz sveta smučarskih skokov.

A 34-letnica, ki je v preteklosti že odvrgla vse krpice za Playboy, svoje neustrašnosti ne dokazuje samo s spuščanjem po zaletnih rampah, temveč tudi z objavami na spletu, kjer operira z dvema profiloma.

Eden je namenjen prikazovanju njenega športnega udejstvovanja, na drugem pa objavlja tudi bolj provokativno vsebino. 

 | Avtor: Instagram Instagram

Ob zagonu drugega profila, kjer objavlja pod psevdonimom, je svoje vroče fotografije razglasila za "nekakšno umetnost" in poudarila, da ji tako šport kot poziranje pred fotografskimi objektivi prinašata prav poseben "občutek svobode"

Juliane Seyfarth | Avtor: Instagram Instagram

Seyfarth je nekdanja mladinska svetovna prvakinja in tretja najboljša skakalka sezone 2018/2019. V karieri je nastopila na 185 tekmah za svetovni pokal in zbrala 13 uvrstitev na zmagovalni oder. Največji uspehe doslej je zabeležila na svetovnem prvenstvu leta 2019, kjer je bila zlata na ekipni ženski, pa tudi mešani tekmi.

 | Avtor: Instagram Instagram
 | Avtor: Instagram Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAYELI 🦋 (@nayeli_rose_)

Komentarjev 1
  • wolfenstein 15:10 19.avgust 2024.

    Na tako popravljenih fotografijah, na katerih je pravzaprav bolj narisana s pomočjo raznih programov, kot pa fotografirana, je lahko bomba čisto vsaka. Družbena omrežja so zasičena s takšnimi profili, kakor tudi s profili, ustvarjenih z AI, vendar slednji to vsaj ...prikaži več napišejo, medtem ko prvi, zaradi nizke samozavesti in želje po všečkih, lažejo sebi in drugim, saj je realnost precej drugačna.