Šport > Zimski športi
190 ogledov

Zato je znani trener izigral Francoze

heinz kuttin Epa Kuttin je avstrijske skakalce vodil od leta 2014 do leta 2018.
Heinz Kuttin je nazadnje vodil kitajsko ekipo, od katere pa se je marca poslovil.

Nekdanji avstrijski skakalec in nato glavni trener avstrijske in poljske reprezentance v smučarskih skokih Heinz Kuttin je novi glavni trener nemških kombinatorcev, poroča nemška tiskovna agencija dpa. 

Kuttin je bil zadnje tedne v osrčju afere, saj se je sprva dogovoril za mesto glavnega trenerja francoskih skakalcev, nato pa pogodbe ni podpisal.

Korošec se je dogovoril s francosko zvezo, nato pa prelomil obljubo. "Prizadeti smo po človeški plati, počutimo se ogoljufane," je takrat pojasnil direktor zveze Jerome Laheurte in dodal, da so se s Kuttinom o vsem dogovorili, na koncu pa avstrijski trener ni pristavil podpisa na dogovor ter preko telefona obvestil zvezo, da ne bo prišel.

Heinz Kuttin Požrl besedo Šport Avstrijski skakalni trener Francoze povlekel za nos

Kuttin je nazadnje vodil kitajsko ekipo, od katere pa se je marca poslovil. Glavni trener avstrijske reprezentance je bil med letoma 2014 in 2018.

Novega trenerja imajo tudi nemške skakalke, pridružil se jim je Maximilian Mechler.

Kranjec Harrachov poleti jutranja tekma svetovni pokal smučarski skoki Začetek treningov Šport Skakalci sezono končali s 100.000 evri izgube
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice