Šport
7974 ogledov

Znan vzrok smrti mlade reprezentantke, našli so jo v stanovanju

X
Športni svet je pretresla novica o nenadni smrti 28-letne odbojkarske reprezentantke in članice turške ekipe Nilüfer Belediyespor.

Iz Turčije prihaja tragična vest o smrti komaj 28-letne odbojkarice Pilar Marie Victorie. Reprezentantko Portorika, ki je igrala za turški Nilüfer Belediyespor, so našli mrtvo v njenem stanovanju v kraju Besevler.

Pristojne službe so Mario Victorio obiskale na domu, potem ko je manjkala na jutranjem treningu svojega kluba. Po odkritju njenega trupla so tamkajšnje oblasti sprožile preiskavo, po za zdaj znanih informacijah pa naj bi umrla zaradi odpovedi srca.

"Z globoko žalostjo javnosti sporočamo novico o nenadni in nepričakovani smrti naše igralke Pilar Marie Victoria Lopez," je v uradni izjavi zapisal klub."Našo članico, ki se ni udeležila jutranjega treninga, so brez znakov življenja našli ležati na postelji. Globoko smo pretreseni ob nenadni izgubi Marie Victorie, ki nam je bila kljub svoji mladosti v zgled s svojim športnim duhom in značajem. Nikoli ne bomo pozabili, koliko je v tem kratkem skupnem obdobju prispevala k naši ekipi in skupnosti. Njeni družini, sorodnikom in bližnjim izrekamo sožalje," so dodali.

Victoria, ki se je rodila leta 1995 v Portoriku, je bila leta 2013 imenovana v mladinsko reprezentanco te karibske otoške države, ki je nastopila na svetovnem prvenstvu na Češkem.

Pretežni del študentskega obdobja je preživela v ZDA, sprva je igrala v Teksasu, nato pa še Arkansasu. S teksaško ekipo se je v letih 2013 in 2014 uvrstila na zaključni turnir najboljše četverice. Pred selitvijo v Turčijo je nekaj časa preživela tudi v Franciji.

Po poročanju srbskega Kurirja se je odbojkarica težko privajala na življenje v Turčiji, med drugim naj bi jo mučila nespečnost, zaradi česar si je pomagala z uspavalnimi tabletami. Te naj bi zaužila tudi tiste usodne noči, po kateri se zjutraj ni več prebudila.

Manj kot 24 ur pred smrtjo je na družbenih omrežjih objavila fotografijo s treninga v družbi svoje klubske soigralke.

Komentarjev 1
  • Avatar NickMason
    NickMason 10:37 31.avgust 2024.

    Težko je pogruntat