Svet
20 ogledov

Blackerryjeva tablica 19. aprila

Kmalu bo na trgu tudi tablica iz družine Blackberry. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Podjetje, ki proizvaja telefone Blacberry, bo svoje tablične računalnike playbook v trgovinah v ZDA in Kanadi začelo prodajati v drugi polovici aprila.

Naročila playbookov proizvajalca RIM prek spleta pa je že mogoče podati.

Cene playbookov bodo iste, kot so tiste Applovih iPadov. Modeli s 16, 31 in 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov bodo v ZDA tako stali 499 dolarjev (350 evrov), 599 dolarjev (422 evrov) in 699 dolarjev (493 evrov).

Povezavo z internetom bo mogoče vzpostaviti prek Wi-Fi povezave, na mobilni internet pa se bo mogoče povezati prek bluetooth povezave z mobilnim telefonom Blackberry.

Manjši od iPada
Naprava bo manjša od iPada in bo imela diagonalo zaslona enako kot (prvi) Samsungov Galaxy Tab, torej 17,8 centimetra (sedem palcev).

Playbook bo imel gigaherčni dvojedrni procesor, gigabajt rama in izhod HDMI, video bo predvajal v polni HD resoluciji, kamera na zadnji strani pa bo imela ločljivost pet megapikslov. V Kanadi in ZDA jih bodo začeli prodajati 19. aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.