Svet
8 ogledov

Brat umorjene Selene odpotoval domov

Umorjena Mehičanka Selena Margerito Graciano Maceda. MUP
Selenino truplo naj bi prihodnji teden prepeljali v Mehiko.

Brat Mehičanke Selene Margaret Graciano Macedo, ki jo je neznanec ubil na splitskem Marjanu, je v noči na petek iz Hrvaške odpotoval domov v Mehiko. "Težko mu je. Zadnje dni se sicer počuti bolje, a bo verjetno ob srečanju z mamo vse skupaj podoživel," je povedal Marin Bosotina, častni konzul Mehike.

Preden se je odpravil domov, je še enkrat podal izjavo na okrožnem sodišču v Splitu. Izjavo bodo uporabili, če bodo našli napadalca in zoper njega podali obtožbo.

Zanikal je kakršnokoli povezavo z zločinom in dejal, da nista bila z nikomer v sporu. Omenil je tudi Seleninega bivšega fanta, s katerim se je razšla pred osmimi meseci, in dejal, da se tudi on ni ukvarjal z ničemer sumljivim.

Ponovil je še, da je Selena izgubila mobilni telefon v Franciji in da ga ni kupila, ker sta bila ves čas skupaj. Usodnega dne sta se ločila, ker je njemu postalo slabo in se je vrnil v hostel, Selena pa je šla na sprehod.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.