Svet
22 ogledov

Čudežno preživela nesrečo

1/5
Žurnal24 main
Nekdanji predsednik britanske Stranke neodvisnosti Nigel Farage je na dan volitev skoraj izgubil življenje. Letalsko nesrečo je čudežno preživel skoraj brez praske.

Letalo, v katerem se je vozil Nigel Farage, je za seboj vleklo reklamni plakat njegove stranke, zaradi katerega se je nesreča tudi zgodila. Plakat naj bi se namreč ovil okrog repa letala in tako onemogočil upravljanje z njim. Ko je pilot zaznal težave, je takoj poklical na pomoč reševalce, nato pa nameraval zasilno pristati. To mu ni uspelo, letalo je strmoglavilo na polje v Northamptonshiru.

Politik se je v nesreči le lažje poškodoval, nekoliko težje poškodbe je dobil pilot strmoglavljenega letala, ki so ga morali iz razbitin reševati gasilci in policisti.

Eden od očividcev nesreče, ki je takrat delal na polju, je za Sky News povedal, da je presenečen, da je takšno nesrečo oziroma strmoglavljenje sploh kdo preživel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.