Svet
8650 ogledov

Obupani zaradi deklice Danke: Odgovore naj bi imela ena oseba

Danka Ilic pronadjime.mup.gov.rs
Po več kot mesecu dni iskanja pristojnim še ni uspelo najti trupla 2-letne deklice Danke Ilić. Resnico o tem, kje je, naj bi poznal le en človek.

Odgovora na vprašanje, kje je truplo deklice Danke Ilić, še vedno ni. Kot poroča Blic, naj bi to vedel zgolj en človek, Rade Dragijević, oče Dejana Dragijevića, ki je priznal, da je ubil deklico. Dragijević je trenutno v priporu. 

Policija sumi, da je prav starejši Dragijević tisti, ki bi lahko imel odgovore na nekatera vprašanja. "Kaže največjo stopnjo inteligence in zvitosti. Kmalu po tem, ko je bil prijet, je zamenjal odvetnika in zdi se, da misli le na svojo obrambo. Zaradi tega sumijo, da je prav on ključen za najdbo trupla deklice," je za Blic povedal vir. 

Tožilstvo je odredilo strokovni pregled naprave GPS iz službenega vozila JKP Vodovod. Na podlagi podatkov želijo ugotoviti, kje vse se je tistega dne gibalo vozilo, ki sta ga vozila storilca. 

Danka Ilić Banjsko Polje deponija | Avtor: PrtSc PrtSc

Informer poroča, da dosedanje analize sledi DNK niso pokazale bioloških sledi umorjene deklice. Gre za analizo več kot 400 od skupno 500 sledi, vzetih iz vozila, ki sta ga uporabljala storilca. Tožilec Miodrag Canović je za Informer dejal, da gre le za del analize in da morajo analizirati še veliko predmetov, med drugim tudi orodje iz hiš osumljencev in druge predmete, najdene na terenu. 

Dejan Dragijević in Srđan Janković sta osumljena, da sta 26. marca letos zakrivila smrt Danke Ilić. Deklico sta zbila z avtomobilom, jo nato zadavila, njeno truplo pa potem s pomočjo Dejanovega brata Daliborja Dragijevića odvrgla. Policija je pridržala tudi Daliborja Dragijevića, ki pa je v policijskem pridržanju umrl. V priporu je tudi Dejanov oče Rade Dragijević. 

dezurni@styria-media.si


 

Komentarjev 3
  • LukaMB 16:27 09.maj 2024.

    Drug plot-twist je edino lahko da je prodana za 50.000 ali 100.000 eur in da še živi nekje ali pa da so jo zažgali in upepelili. Drugega sedaj ne more biti.

  • ahoteec 13:22 09.maj 2024.

    Plot twist: Našteti so samo grešni kozli, z malo pa se je zgodilo nekaj čisto drugega. Vsi zapleti in nejasnosti so meni res zelo čudni.

  • Toma 11:34 09.maj 2024.

    Morda bo kdo še kaj povedal, če mu ne bodo prej pomagali (pre)hitro na drugi svet.