Svet
3208 ogledov

Družinski pes pokončal mamo petih otrok

Kot je znano, so pri obdukciji treh bulmastifov veterinarji naleteli na številne Žurnal24 main
Da je tragedija še večja, je nekaj tednov prej umrla njena hči.

Mati petih otrok umrla, potem ko jo je napadel eden od njenih psov. Kot so poročali britanski mediji, je 34-letno Michel Hempsted konec prejšnjega meseca v njenem stanovanju v Southendu v Essexu napadel njen pes pasme bulmastif in ji močno poškodoval arterijo roke. 

Sosedje so povedali, da so jo videli, kako je poskušala pobegniti čez balkonsko ograjo in kričala, preden je padla na tla. Mimoidoči so takoj prihiteli na pomoč, reševalne ekipe so jo v kratkem času odpeljale v bolnišnico Southend. Kasneje so jo premestili v kraljevo londonsko bolnišnico, kjer pa je naslednji dan žal umrla.

Policisti so po dogodku zasegli dva psa (drugi naj bi bil pomeranec), a nobenega niso uspavali. Za psa, ki je povzročil nesrečo, so ocenili, da "ni prepovedane pasme".

Prijateljica pokojne nesrečne ženske je na platformi "gofundme" začela akcijo zbiranja sredstev za pogreb Mišel Hempsted in v objavi omenila, da je to že druga tragedija za družino v kratkem času. V začetku julija so pokopali najstarejšo hčerko v družini. Kaj je bil razlog njene smrti, prijateljica ni zapisala, dodala je le, da so njihova srca zlomljena. 

Iz bolnišnice so medtem za britanske medije potrdili, da je 34-letnica umrla zaradi prevelike izgube krvi po poškodbi glavne arterije roke.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • bleki 14:01 20.avgust 2024.

    Ti psi pa res niso nevarni, samo pokončali so že en kup otrok in odraslih. Pomarančko, ta pa je nevaren. Saj ne moreš verjet. Bogi otroci.

  • sandi76 13:22 20.avgust 2024.

    Dva psa bulmastifa, pa 5 otrok... meni se zdi dokaj neodgovorno.

  • Ender3 12:15 20.avgust 2024.

    Za lase privlečeno, kaj pa kompresivna obveza ? Verjel bi, če bi bile poškodovane vratne žile. ..ala Baričević