Svet
32352 ogledov

Dveletni deček izgubil življenje, mamo zaneslo pred drugi avto

Hrvaška policija Profimedia
V nesreči sta bila udeležena dva osebna avtomobila.

Hrvaške ceste v zadnjih dneh terjajo številne žrtve. Do nove tragedije je prišlo danes dopoldne na cesti Ostrovo - Tordinci, nedaleč stran od Vinkovcev, poročajo hrvaški portali.

Policija je sprva takoj po nesreči sporočila, da je bilo v nesreči več oseb poškodovanih, čez nekaj ur je sledila nova informacija, da je za posledicami nesreče umrl dve leti star deček, štiri osebe so poškodovane.

Medtem so policisti tudi že objavili informacije, kako je prišlo do nesreče. 32-letna ženska iz Vinkovcev je vozila osebni avtomobil znamke Renault. Zaradi neprilagojene hitrosti jo je zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je prišlo do trka z avtomobilom znamke Volkswagen, ki je prihaja iz druge smeri. Priče nesreče so povedale, da je nesreči najverjetneje botrovala tudi zaradi dežja spolzka cesta.

Umrli deček je bil v avtu povzročiteljice nesreče, v tem avtu je bila še 5-letna deklica, ki ni bila huje poškodovana. V nasprotnem avtomobilu sta se huje poškodovala 43-letni voznik in 38-letna sopotnica. Ženski, ki je povzročila nesrečo, piše portal 24sata, sta pred časom v roku dveh tednov zaradi hude bolezni umrla oče in mož.

Hrvaška policija preko portalov poziva vse udeležence v prometu, da prilagodijo vožnjo danim razmeram.

Nesreča Policija objavila fotografije Svet Nesreča odnesla še dve mladi življenji Nesreča Hr Tri žrtve nesreče Svet "Tresem se od žalosti. Saj sploh še ni začel živeti."

Prometna nesreča | Avtor: ePodravina.hr ePodravina.hr

*Fotografija je simbolična

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Naklonsky 12:40 07.november 2019.

    Ja, Češkem, v Izraelu, Tajski, Kitajskem, Tambuziji ... povsod umirajo dojenčki, starčki in ostali. Zavajujoč naslov in brezvezen članek.

  • Avatar olor
    olor 22:39 04.november 2019.

    No dovolj nesreč pri nas, da še kockaste omenjate?