Svet
2114 ogledov

Gospod predsednik, slabo!

Donald Trump
Informacije številnih niti niso presenetile.

Čeprav je predsednik velesile in tudi zasebno bogataš, je Donaldu Trumpu očitno cenovno dostopnejša hitra hrana, očitno dražja od zdravih obrokov. V času lanskoletne predsedniške kampanje so bile na meniju v njegovem letalu tri vrste hrane; tista iz McDonaldsa, KFC-ja in pica. Njegova priljubljena pijača je coca cola brez sladkorja.

Trumpova svetovalca v času kampanje Corey Lewandowski in David Bossie sta v svoji novi knjigi med drugim razkrila, da se je Trump med kampanjo najbolj pogosto odločil za dva Big Maca, dva Fillet O-Fisha in čokoladni shake.

V tem obroku je blizu dva tisoč kalorij, kar je blizu priporočenega dnevnega vnosa kalorij za odraslo moško osebo. Informacija niti ni presenetila, so pa nekateri nutricionisti izrazili skrb za Trumpovo zdravje.

Ne le, da je med kampanjo Trump rad pogosto in veliko jedel, kot pravijo svetovalci, je rad poslušal zelo glasno glasbo. Medtem ko je potoval po ZDA in nabiral glasove, je pogosto poslušal Eltona Johna, piše Mirror.

Knjiga "Let Trump Be Trump" sicer izide jutri, v glavnem prinaša podrobnosti iz lanskoletne predsedniške kampanje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.