Svet
139 ogledov

Grozljiv posnetek mučenja zapornika

Izsek iz videa. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Filipine je pretresel videoposnetek surovega mučenja moškega, ki je bil prijet zaradi tatvine. Policisti so se nad njim izživljali, posnetek pa je prišel v roke nacionalni televiziji.

Na posnetku, narejenem z mobilnim telefonom, popolnoma gol moški leži na tleh celice. Ob njem sta dva policista, eden vse skupaj gleda, drugi pa moškemu na penis priveže vrv in ga začne vleči. Mučenje naj ne bi bilo redkost v filipinskih zaporih, vendar do zdaj še nihče ni videl tako nazornih dokazov.

Posnetek je neznanec dal nacionalni televiziji, ki ga je predvajala, poroča BBC. Šef policije v Manili je takoj suspendiral vse policiste policijske postaje v okrožju Tondo in obsodil mučenje.

Preiskava bo še nekaj časa trajala, saj ni znano, kdaj je posnetek nastal, obrazi na posnetku niso razvidni, najhuje pa je, da se ne ve, kaj se je na koncu zgodilo zaporniku.

mu%C4%8Denje, Filipini, video posnetek, zapor | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.