Svet
18390 ogledov

Hudo poškodovala prijateljico. Poglejte, kaj sta počeli

Reševalno vozilo Istochphoto
Primer je policija že potrdila.

Istrska policija je sporočila, da je v Labinu v noči s sobote na nedeljo prišlo do nesreče. Mlada, 19-letna voznica je poškodovala svojo prijateljico, ko ji je ta pomagala pri parkiranju. 

Okoli 3.30 zjutraj je v Ulici slobode v Labinu voznica avtomobila puljskih registrskih oznak poskušala parkirati osebni avtomobil na zaznamovanem parkirnem mestu, je sporočila policija.

V sporočilu so dodali, da je 19-letnici pri početju pomagala njena prijateljica. Med parkiranjem je avto z avtomatskim menjalnikom sunkovito sunilo naprej in dekle stisnilo ob steno.

Hudo poškodovno so jo prepeljali v puljsko bolnišnico, kjer so jo zadržali na nadaljnjem zdravljenju. Več informacij o njenem stanju ni znanih.

Nesreča Brez besed Slovenija Vinjen trčil v vozilo pred njim, policisti zaskrbljeni Nesreča Čelno trčenje Svet Grozljiva nesreča: tragedija petčlanske družinice

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:11 16.oktober 2024.

    Ni slabo, če zna človek kakšno situacijo tudi predvideti in se potem skladno s tem tudi obnaša.

  • jakec1575 19:11 15.oktober 2024.

    a te mladosti nihce ne nauci odnov?? nikoli ne stoj pred ali za vozilom. vedno ob strani. in se manj nikoli ne stoj med vozili ali vozilom in steno. kje do starsi??. svto vedno lahko zariba ali voznik naredi napako.