Svet
145 ogledov

Ima 18 let in čaka četrtega otroka

asd Žurnal24 main
18-letni Avstrijec Marcell in njegovo dekle Kerstin, ki je stara 25 let, pričakujeta drugega skupnega otroka. Marcell že ima otroka iz prejšnje veze, prav tako tudi Kerstin.

Avstrijska televizija ATV napoveduje nov del oddaje Najstniki postali starši, v kateri je par prvič nastopil pred dvema letoma. Marcell je imel takrat 16 let in že bil očka otroka iz prejšnje veze. Ravno v tistem času je spoznal Kerstin, ki je v novo družino prav tako prišla že z otrokom.

Paru se je kmalu po tem rodil dojenček in tako postali družina s petimi člani. Gledalci so se takrat zgražali predvsem zato, ker je bodoča mamica med nosečnostjo kadila.

Zdaj so producenti oddaje izvedeli, da pričakujeta še enega otroka, za Marcella bo to že tretji biološki in četrti otrok, za katerega mora skrbeti. A sodeč po posnetkih, ki jih je avstrijska televizija objavila na Facebooku, se je par začel prepirati. Kerstin pravi, da ne mine dan, da se ne bi prepirala. Producenti oddaje še pravijo, da se je par še pred rojstvom otroka razšel, a da sta vezo poskušala obnoviti prav zaradi deteta.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:40 21.april 2017.

    Fukat je pa res fajn!

  • ode 19:02 21.april 2017.

    Je to zigo? Tiča zavezati v mornarski vozel.

  • Avatar gujdek
    gujdek 18:36 21.april 2017.

    Stavim, da nima poklica. Če ga ima pa ga ima zgolj zaradi trenda, ki pošikavle v izobraževanje tudi take in tudi pri nas, ki bi morali biti v zavodih za hendikepirane. Saj nimam nič proti njim, a zaboga..., naj se ...prikaži veče ne množijo. Že en sam taki nas dovolj stane, ne pa, da jih bo še sejal naokoli. Je pa znano, da bolj kot so glupi, večji libido imajo. Kaj torej v takih primerih narediti? Trajno sterilizirati brez vsake izjeme!!! Neglede na spol in starost.