Svet
8 ogledov

Incident na avionu za Beograd: Potnik želel vdreti v kokpit

Flight Radar Flight Radar
Potnikinaj bi na avionu nad Beogradom želel vdreti v kokpit, a so ga nato obvladali rokometaši iz Vojvodine. Letalo je zato lahko ob 12.45 nemoteno pristalo v Beogradu.

Na letalu Lufthanse, ki je bilo iz Frankfurta v Beograd, je prišlo po poročanju srbskega B92 do incidenta, ko je Jordanec želel vdreti v kokpit in pri tem kričal: "Odprl bom vrata aviona!"

Kabinsko osebje in rokometaši iz Vojvodine, ki so bili po pisanju medija na letalu, pa so potnika med letom uspeli obvladati. Jordanca, ki naj bi po besedah rokometnega kluba iz Vojvodine Milana Đukića že ob vstopu izgledal nekoliko nenavadno, sta nato do izkrcanja potnikov v Beogradu pazila pomočnik trener Vojvodine Milan Mirković in rokometaš Aleksej Rastvorcev.

Letalsko osebje naj bi s prijavo incidenta počakalo do pristanka, ko so potnika nato prijeli srbski policisti.

 

Komentarjev 12
  • dragec 14:12 07.december 2015.

    selam alejkum

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:04 07.december 2015.

    Pa še to se ne vprašaš kakšni pogoji morajo v neki strukturi bit da sploh pride do teh redkih ekstremov ko človek postane terorist? Verjetno taki k v Švici kjer je vse urejeno ne ane? No. Torej. Mu?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:03 07.december 2015.

    Uf naivnost lepa čednost ane?Če se zapremo, se bodo tud drugi zaprli pred nami. Kot drugo pa bo gospodarstvo stagniralo ker je evropsko gospodarstvo izrazito izvozno usmerjeno. Izginjala bodo delovna mesta, prav tako pa bodo cene narasle ker pač ...prikaži več evropske članice so prefine za to da bi imele umazane tovarne na svojem pragu. Zakaj pa mislš da so oblačila tako poceni? Zaradi napredka? Kje pa. Zaradi tega ker je v Bangladešu in podobnih azijskih gospodrastvih tako nizek življenjski standard. In to kar ti prodajaš kot evropsko življenje ni nič drugega kot izkoriščanje revnih. In ti potem groziš in strašiš kako so te reveži največje zlo kar ga je svet videl. Veš niso vsi te reveži ISIS. Lahko prodajaš svojo fantazijo kakor dolgo hočeš ni problem ampak le drobec vseh revežev je teroristov. Pa še to se ne vprašaš kakšni pogoji morajo v neki družbeni strukturi bit da sploh pride do teh redkih ekstremov ko človek postane terorist? Verjetno taki k v Švici kjer je vse urejeno ne ane? No. T