Svet
7634 ogledov

Iskalo ga je praktično vse mesto

Nadlegovanje na tramvaju Reševalni pas/Twitter
Posnetek se je kot požar širil po spletnih omrežjih, policija je moškega že prijela.

V srbski prestolnici je na enem izmed tramvajev prišlo do nadlegovanja najstnice, kar je posnela varnostna kamera. Deklica je očitno v strahu obsedela na svojem stolu, medtem ko se je je moški lotil očitno sprva verbalno, nato pa še fizično, začel jo je objemati, nato vse bolj agresivno siliti vanjo.

V vozilu je bilo takrat še nekaj potnic, a nobena ni reagirala niti z besedami.

Posnetek so najprej objavili na Facebook skupini "V živo iz beograjskih tramvajev in avtobusov", ljudje so jo množično delili in pozivali policijo, da najde storilca.

Policija ga je, kot poroča B92, po krajši preiskavi tudi zares našla, na posnetku je bilo namreč jasno videti njegov obraz. Gre za meščana I. M. rojenega leta 1981, v roku 48 ur ga bodo privedli pred preiskovalnega sodnika.

Deklica, ki jo je napadel, je po pisanju srbskih medijev, stara le 12 let. Kot opozarjajo zlasti uporabnice spletnih omrežij, ta deklica ni njegova prva žrtev, javilo se je že več deklet in mladih žensk, ki so poročale o njegovem nedopustnem vedenju.

"Grda nora krava!" Svet Na letalu Ryanaira: Vrzite to "grdo črno nesnago" z letala! Postala je junakinja Svet Natakarico prijel za zadnjico, sledila je življenska lekcija

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Vesna Dolšak 23:36 26.oktober 2018.

    Če bi bila na tem tramvaju, bi ziher šla do tega debila in ga najprej opozorila, naj se spakira, če to ne bi zaleglo, bi ga pa s taško mahnila po buči, samo moja taška ima najmanj 5 kil, tak ...prikaži več da ... :) Da babure niso mogle stopit skupaj, če jih je blo več in dedca zrihtat, to mi pa res ni jasno.

  • kapibara 15:07 26.oktober 2018.

    Sam brez panike, že od četrtka je pod ključem..

  • motherwolf 14:41 26.oktober 2018.

    Preklete srbijanke mutave. Da bog, da ih posilijo, te prasice odurne in da niko ne reagira. Zaostale opankarke.