Svet
1344 ogledov

Video: Ker je deklica jokala, sta jo potnici zaprli v stranišče letala

Letalo družbe Singapore Airlines Profimedia Letalo družbe Singapore Airlines
Brutalno ravnanje z majhno punčko na enem od letal.

Na letalu, ki je letelo iz Guiyanga v Šanghaj, je prišlo do redko videnega incidenta. Ker je punčka na letalu jokala, sta se odločili, da bosta vzgojo malčice vzeli v svoje roke. Sklenili sta, da bosta punčko zaklenili v toaletne prostore letala. 

Po družbenih omrežjih je kot blisk zaokrožil videoposnetek, ki prikazuje eno od žensk, ki otroku reče, da lahko zapusti stranišče le, če neha jokati. Potnici sta na letalu poskrbeli za val ogorčenja, potem ko sta punčko zaprli v stranišče letala, da bi ta prenehala jokati.

Potnici sta trdili, da sta le skušali pomagati drugim, češ da jih je otroški jok na letalu motil. Po poročanju tujih medijev je sicer punčkina babica dovolila ženskama, da "vzgajajo" jokajočega otroka. Na videoposnetku je razvidno, da ena od potnic malčici reče, da lahko stranišče zapusti le, če neha jokati.

Ena od potnic je zagovarjala svoje dejanje, češ da je hotela le pomiriti otroka in omogočiti drugim potnikom, da si odpočijejo. V odgovoru na kritike je dejala, da "raje ukrepa, kot pa da je opazovalka", poroča BBC News.

*Fotografija letala je simbolična

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.