Svet
13 ogledov

Kupite papeža

papa trgovina, papež
1/6
Žurnal24 main
Pred papeževim obiskom v Veliki Britaniji so organizatorji obiska odprli spletno stran, kjer lahko kupite papa majico, papa obesek za ključek, papa lonček, papa nakupovalno torbo in še marsikaj.

Kar želite, lahko dobite na spletni strani www.papalvisitstore.com. Zjutraj si privoščite kavo v papa lončku za 12 evrov in pol, pri kosilu pa uporabite papa krožnike – en stane 25 evrov. Tudi papa majčka vas bo stala ravno toliko, medtem ko boste morali za papa jakno odšteti dobrih 56 evrov.

Za skromnejše je na voljo papa magnet za na hladilnik ali pa papa obesek za ključe, ki stane dobrih 6 evrov, pa nakupovalna torba za 10 evrov. Če pa si želite kaj bolj svetega, so na voljo rožni venci od 7,5 do 37,5 evra.

Spletno stran je odprl organizacijski odbor za obisk papeža, saj bodo s prodajo pokrili del stroškov. Se pa bojijo, da se bodo na trgu kmalu pojavili ponaredki, pri čemer opozarjajo, da bodo z njihovo prodajo služili le ponarejevalci in da ti zagotovo ne bodo prispevali nič denarja za papežev obisk.

Benedikt XVI. se bo v Veliki Britaniji mudil od 16. do 19. septembra. To bo prvi papeški obisk po letu 1982.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.