Svet
4732 ogledov

Letalu odpadla vrata, obtožili potnika

Novice: Z letom za 600 tisoč evrov so želeli deportirati sedem ljudi, to je sledilo
Letalska družba je za težave obtožila enega od potnikov.

Letalo, ki je bilo na poti iz Lagosa v glavno mesto Nigerije Abuja, je ob pristanku imelo težave. Z letala so namreč odpadla ena vrata. Letalska družba Dana Air je zanikala, da bi temu botrovala mehanska okvara. Vztrajajo pri tem, da je imel prste vmes eden od potnikov, ki jih je poskušal odpreti. 

Potniki so po besedah enega od njih, zanikali takšno početje, poroča BBC. "Med letom je bilo na letalu glasno, čutiti je bilo različne vibracije. Opazil sem, da so bila vrata zasilnega izhoda razmajana," je povedal Dapo Sanwo. "Ko smo pristali in je letalo šlo proti parkirnemu prostoru, smo slišali zvok, kot bi nekaj počilo, temu pa je sledil piše vetra in hrup. Bilo je grozno." 

Sanwo je dejal, da jim je letalsko osebje dejalo, da je potnik potegnil loputo, a da so vsi to zanikali. "Poskušali so nam preprečiti, da bi snemali in fotografirali dogajanje." 

Ola Brown, ki je tudi bil na letalu, je dejal, da so bila vrata med poletom nemirna in da je pomislil, da se je eden od vijakov najbrž razrahljal. Letalska družba zanika, da bi bilo z vrati kaj narobe. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.