Svet
23 ogledov

Lisica ogrizla dvojčici

V središču Londona je lisica napadla in huje poškodovala komaj devetmesečni dvoj Žurnal24 main
V središču Londona je lisica napadla in huje poškodovala komaj devetmesečni dvojčici.

Žival je nekako našla pot do sobe v prvem nadstropju in pogrizla nič hudega sluteči Isabello in Lolo Koupparis. Policisti sumijo, da je lisica prišla v hišo skozi zadnja vrata, ki so ostala odprta zaradi neznosne vročine, ki je v zadnjih dneh objela britansko prestolnico. Starši so v času napada gledali televizijo.

Britanski mediji poročajo, da ima ena izmed dvojčic huje poškodovano oko, medtem ko je morala njena sestrica na operacijo roke. Njuna starša, Nick in Pauline Koupparis, sta pridrvela v sobo takoj, ko sta zaslišala histeričen jok. Lisico sta pregnala iz stanovanja, nakar sta poklicala nujno medicinsko pomoč.

Sinoči sta bili dvojčici premeščeni v bolnišnico Royal London, njuno stanje pa naj bi bilo po zadnjih podatkih resno, vendar stabilno. Isabella je nameščena na intenzivnem oddelku, medtem ko bo Lola kaj kmalu premeščena domov.

V okolici hiše so starši postavili številne pasti za krvoločno žival, saj se bojijo, da se lisica utegne vrniti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.