Svet
8 ogledov

Lutko ima za pravega dojenčka

Lutka dojenčka Shutterstock
Če bi Britanko Ashleigh Kirby srečali v parku, bi si mislili, da je še ena od srečnih novopečenih mamic, ki je svojega otroka peljala na zrak. Napaka.

V otroškem vozičku Ashleigh Kirby naokoli prevaža lutko, ki ji posveti več časa kot svoji 12-letni hčerki iz iz mesa in krvi.

Šestintridesetletnica je lutko, ki je narejena zelo pristno, kupila na spletu. "Sinu" Finlayju je nakupila kopico oblačil, igrač, v svojo spalnico je postavila posteljico, redno ga previja in sprehaja. Kupila ga je pred pol leta, po tem ko se je razšla s partnerjem, piše Daily Mail.

Pravi, da je razmišljala tudi o posvojitvi, vendar je za to preveč lena, da bi šla skozi proceduro. "Pravi otroci zahtevajo veliko dela, ves čas te skrbi. S Finlayjem pa se ves čas le crkljava," je dejala.

Ashleigh, ki je brez zaposlitve, pa namerava še razširiti svojo družino, kupiti namerava še eno lutko, ki jo bo poimenovala Summer – zato da bo Finaly imel družbo.

Hči se jo sramuje

Ashleighjina 12-letna hči Becky ne razume ravnanja svoje mame, ki celo priznava, da je z lutko vzpostavila tesnejši odnos kot s svojo pravo hčerko. Becky pove, da pred svojimi sošolci skriva svojega "brata", obsedenost svoje mame pa ima za čudno.


Komentarjev 1
  • puksicd 21:40 06.december 2011.

    "Hči se jo sramuje"?Pa dobro, no. Kaj pri vas išče nekdo, ki ne zna sklanjati? Zaposlite resnično vsakogar? Sramota.