Svet
19 ogledov

Maddie pogrešajo že 4 leta

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Mineva štiri leta od izginotja Madeleine McCanne. Starša še vedno upata, da bo deklica nekoč prišla domov. Družina se bo ob četrti obletnici udeležila maše za Madeleine.

Madeleinina mati Kate McCann je ob četrti obletnici izginotja svoje hčere izrekla zahvalo vsem, ki je v teh letih nikoli niso prenehali iskati, po poročanju hrvaškega portala 24 sata pa se je "zahvalila" tudi tistim, ki so nad iskanjem deklice dvignili roke.

"Minila so že štiri leta, odkar je izginila najina punčka. Meni se še vedno vse zdi sveže. Spominjam se dneva, ko je izginila, stara je bila le tri leta. Z možem še vedno upava, da jo bomo našli," je dejala Kate.

V spomin na Madeleine se bo družina udeležila maše, mama Kate pa še upa, da bo s svojo knjigo z naslovom Madeleine, ki na police prihaja 12. maja, pomagala pri preiskavi in morda privedla do novih podrobnosti.

Madeleine McCann je izginila 3. maja 2007, le nekaj dni pred svojim rojstnim dnevom, iz apartmaja v portugalskem letovišču, kjer je družina preživljala počitnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.