Svet
6135 ogledov

Med TV poročanjem dobil pest v glavo

Protesti proti spolnemu nasilju
1/8
Epa
Novinar, ki je poročal s protesta proti spolnemu nasilju v Mehiki, je obležal nezavesten.

Televizijski novinar Juan Manuel Jimenez jo je skupil med poročanjem v živo s protesta proti spolnemu nasilju v Mehiki. Mimoidoči ga je udaril s pestjo v glavo, zaradi česar je nezavesten obležal na tleh.

Udarec v glavo, ki se je zgodil med protestom proti spolnemu nasilju, je v živo prenašala mehiška televizija ADN 40. Posnetek prikazuje, kako se mu je od zadaj približal moški v beli majici s kapo na glavi in ga udaril po obrazu. Po udarcu je novinar obležal na tleh. Protestniki so napadalca zaustavili s solzivcem.

Protestniki so se zbrali zaradi obtožb, da sta dva policijska uslužbenca v Mexico Cityju spolno zlorabila dve najstnici. Množica je vpila: "Policisti posiljevalci. Moji prijatelji me ščitijo, vi ne." 

Policisti naj bi spolno zlorabili 17 in 16-letnico. 17-letnica po poročanju BBC-ja trdi, da so jo štirje policisti spolno zlorabili v policijskem vozilu, 16-letnica pa, da jo je policist spolno zlorabil v muzeju.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.