Svet
19 ogledov

Michelle ganjena nad dekličino skrb

michelle obama Reuters
Michelle Obama je v okviru letnega praznovanja "Vzemi svojega otroka v službo", ki ga organizira tudi Bela Hiša, odgovarjala na vprašanja otrok zaposlenih v vzhodnem delu Bele Hiše.

Medtem ko jo je večina otrok spraševala po najljubši hrani in pijači ter najljubšem kraju potovanja, je ena deklica izkoristila priložnost, da pomaga brezposelnemu očetu. "Moj oče je že tri leta brezposeln, zato sem vam hotela dati njegov življenjepis,“ je rekla deklica. Prva dama je po tem, ko je vzela list papirja, na katerem je bil napisan življenjepis očeta mlade deklice, le-to objela. Prva dama je deklici nato še nekaj zašepetala v uho, radovednim otrokom, ki so hoteli vedeti, kaj ji je rekla, pa odvrnila: "To je zasebna stvar. Ta deklica dela nekaj dobrega za svojega očeta.“

Kot poroča CNN, je Michelle Obama sicer še povedala, da pogreša normalno življenje, ko je lahko kadarkoli odšla kamor je hotela, brez nadzora varnostnikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.