Svet
87827 ogledov

Mladi francoski turist sedel pred bolnišnico in jokal

Reševalno vozilo Istochphoto
Split. Mladi Francoz bo imel očitno trajne posledice z letošnjih počitnic na Hrvaškem.

Poročali smo že o nenavadnem dogodku, do katerega je prišlo v ponedeljek zgodaj zjutraj v Splitu, ko je za zdaj še neznani moški v enem izmed splitskih klubov napadel mladega Francoza, ker je ta "napačno pogledal njegovo dekle".

Med incidentom je moški Francozu odgriznil del ušesa, ki so ga do prihoda nujne medicinske pomoči sicer shranili na led, a očitno to ni pomagalo.

Po prvih informacijah so sicer Francozu uspešno prišili del ušesa nazaj, a danes Dalmacija danas poroča, da to ne drži. Eden izmed zaposlenih v bolnišnici je za omenjeni portal povedal, da je mladenič, potem, ko so ga odpustili iz bolnišnice, sedel na tleh, v kozarcu je imel kos svojega ušesa, in jokal.

Policisti še vedno iščejo moškega, ki ga je napadel.

pest, pesti, spor, poškdoba Hrvaška Svet Turistu odgriznil uho Verena Heinz Izpoved Svet Oče pokojne avstrijske potapljačice: Hrvati lažejo in prikrivajo dejstva!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 09:07 01.avgust 2019.

    Vsak gre na svojo odgovornost na Hrvaško!! To je isto tveganje kot,da greš v Somalijo!! Res je nerodno,da nekomu neseš denar za preživetje in ta ti za zahvalo odgrizne del ušesa!! Hrvati še vedno niso civilizirani saj se v razvitem ...prikaži več svetu več ne grizemo to se zgodi le med živalomi!!

  • 154bb981b46dec9676b53ddcf41cbd570c99c952 08:57 01.avgust 2019.

    Čim dlje od teh psihopatov!!!!

  • Avatar Stewiarra
    Stewiarra 01:12 01.avgust 2019.

    Ali veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com