Svet
13 ogledov

Moškega potisnila pred vlak

vlak EPA
Policiji moškega, ki ga je povozil vlak, zaradi hudih poškodb še ni uspelo identificirati. Žensko še iščejo. To je že drugi primer ta mesec.

Nesrečni moški je ob 20. uri po lokalnem času čakal na vlak v Queensu, ko se mu je za hrbet približala mrmrajoča ženska in ga potisnila na tirnice. Priče pravijo, da je moškega zasledovala, ta pa je ni opazil.

Ni znano, ali sta bila znanca in ali je kdo moškemu poskušal pomagati. Šef newyorške policije Paul Browne je dejal, da je ženska po napadu pobegnila in jo še iščejo.

Preiskava je v teku, policija pa je pregledala nadzorne kamere bližnje picerije, s katerih so identificirali žensko, piše Daily Mail.

Ki Suk Hanu ni nihče pomagal

Podoben primer se je v New Yorku zgodil že 3. decembra, ko je 30-letni brezdomec Naeem Davis pred vlak potisnil Ki Suck Hana. Javnost je bila zgrožena, saj moškemu nihče ni pomagal. Naeem je obtožen umora in je v pridržanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.