Svet
8 ogledov

Na letališču "moril" avtobus

V bolnišnici se je zaradi šoka znašel tudi voznik. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Na letališču v Frankfurtu je zjutraj avtobus zapeljal v množico ljudi, pri čemer je ena oseba umrla.

Pet ljudi je bilo v nesreči ranjenih, nekateri huje. V bolnišnico so odpeljali tudi voznika avtobusa, ki je bil po nesreči v šoku.

Nesreča avtobusa upravitelja frankfurtskega letališča Fraport se je zgodila okoli 8.20 ure ob vratih številka 25. Avtobus je prevažal uslužbence letališča, ki so bili tudi med žrtvami.

Umrl je 24-letnik, ki je na letališču, enem največjih v Evropi, opravljal prakso.

obus na frankfurtskem letališču zapeljal v množico

Frankfurt, 20. januarja (STA) - Na letališču v Frankfurtu je davi avtobus zapeljal v množico ljudi, pri čemer je ena oseba umrla, pet pa jih je bilo ranjenih, nekateri med njimi huje, je povedal tiskovni predstavnik policije Manfred Füllhardt. Voznik avtobusa je v šoku in so ga prepeljali v bolnišnico, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Nesreča avtobusa upravitelja letališča Fraport se je zgodila okoli 8.20 ure ob vratih številka 25 frankfurtskega letališča. Ali je bil voznik v času nesreče sam v avtobusu in kaj je bil vzrok, da je zapeljal v množico ljudi, ki so stali na avtobusni postaji ob cesti, ki vodi okoli letališča, za zdaj ni znano, še poroča dpa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.