Svet
67815 ogledov

Na parkirišču pred trgovino v avtu ostal otrok, rešili so ga gasilci

Otrok v avtu Profimedia Fotografija je simbolična.
Makarski gasilci so sinoči na parkirišču ene od trgovin rešili otroka, ki je ostal zaklenjen v avtomobilu.

Hrvaški mediji poročajo o reševanju otroka iz parkiranega avtomobila pred eno od trgovin v Makarski. Gasilci so sinoči na parkirišču Kauflanda rešili otroka, zaprtega v avtomobilu. Poseg je trajal manj kot pol ure, otrok pa ni bil izpostavljen visokim temperaturam, poročajo mediji. Šlo naj bi za zaklenjene ključe v avtomobilu.

Gasilci so dobili prijavo o zaklenjenem otroku v avtomobilu ob 21.43, ko na srečo sonce avtomobilov več ne razgreje. Pred trgovino so poslali tri gasilce, ki so reagirali in v slabe pol ure – ker otrok ni bil izpostavljen visokim temperaturam, so se odločili za reševanje brez povzročitve materialne škode – odprli vrata avtomobila brez kakršne koli materialne škode.

Makarski gasilci so na svojem Facebook profilu prebivalce pozvali, naj ob izstopu iz vozila ključe hranijo v žepu ali zavestno v rokah, da se v prihodnje izognejo podobnim incidentom.

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Kmodri_ 17:22 15.julij 2024.

    Ma že spet! Bo treba uvesti šeriatsko pravo!

  • Grof 11:43 15.julij 2024.

    Baje se je otrok igral s kužkom v vozilu, potem so ga obkrožila zijala, otrok se jih je ustraši in se začel dreti, kuža pa lajat, nekdo od zijal je poklical policijo trdi očividka, nnakar se je vrnila prestrašena mati in glej, ……

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 11:38 15.julij 2024.

    Narod je blesav, večina niti psov niso sposobni imeti, kaj šele otrok