Svet
33070 ogledov

Namesto da bi izrekel sožalje, je Trump vdovi ubitega vojaka rekel tole

vdova
Na ameriškega predsednika se je spet usul plaz kritik.

Ameriški mediji so se spravili nad predsednika Donalda Trumpa zaradi besed, ki jih je namenil vdovi poročnika Davida Johnsona, enega od štirih pripadnikov ameriških posebnih enot, ki so začetek meseca umrli Nigru.

Trump je v telefonskem pogovoru Myeshi Johnson izrekel sožalje. Po besedah kongresnice Frederice Wilson, ki je bila v tistem trenutku ob vdovi, ji je ameriški predsednik dejal: "Saj je vedel, v kaj se spušča!"

Dogodek je izpadel še bolj grozljivo, kot bi sicer, saj je vdova noseča s tretjim otrokom.

Wilsonova je bila v tistem trenutku z Johnsonovo v avtomobilu, ki ju je peljal na letališče v Miami, kjer sta skupaj počakali, da so pripeljali krsto s posmrtnimi ostanki ubitega vojaka.

"Del pogovora sem slišala prek zvočnika. Kaj takšnega lahko rečeš nekomu, ki ni vpleten, ne pa vdovi ubitega vojaka," je dejala Wilsonova.

Iz Bele hiše so sporočili, da so predsednikovi pogovori z družino ubitih vojakov zasebne narave in dogodka niso želeli komentirati.

Se je pa ameriški predsednik oglasil prek Twitterja. Trdi, da si je kongresnica vse izmislila in da ima za to dokaze.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • borut54 22:00 20.oktober 2017.

    Menim, da je papaja povedal resnico.

  • AnzeSmolej 07:05 20.oktober 2017.

    LAŽETE LAŽETE LAŽETE !!! Oče padlega je stopil pred mikrofone in rekel, da je bil Trump zelo spoštujoč in ni rekel NIČ žalega !!!! FAKE NEWS!! A boste kdaj nehali s tem LAGANJEM?

  • Papaja Popi 12:12 19.oktober 2017.

    In kaj naj bi drugega rekel ?????????????????????? Izrekel je sožalje in rekel, da je vedel kaj ga čaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj tukaj ni jasno ???????????????????? Vsak vojak ve da bo ubijal in da bo ubit. Ni nujno , ampak tako pač je.