Svet
33 ogledov

Našli čip, ki bi lahko pripeljal do deklic

Ugrabljeni dvoj%C4%8Dici Alessia in Livia Schepp. Žurnal24 main
Italijanski policisti so v soboto našli čip navigacijske naprave, ki jo je uporabljal oče izginulih deklic. Upajo, da bodo z njim lahko ugotovili, kje se je pred samomorom gibal.

"Čip smo našli zakopan pod skalami," so agenciji AFP povedali na lokalni policiji. Najden je bil v neposredni bližini železniške proge, kjer je oče švicarskih dvojčic Livie in Alessie storil samomor.

Čip naj bi bil sicer v boljšem stanju kot uničena navigacijska naprava znamke Garmin, zato so ga iz policije poslali temu podjetju. Od tam so ga poslali na analizo na sedež podjetja v ZDA.

Policisti upajo, da jim bo čip pomagal pri obnavljanju zadnjega gibanja Alfreda Sheppa, očeta pogrešanih dvojčic. Vseeno so policisti previdni in opozarjajo, da najdba čipa ne predstavlja prelomnega trenutka v preiskavi.

Razbitine navigacijske naprave so policisti sicer našli že februarja v bližini mesta, kjer je Shepp storil samomor. Ženi je pred tem poslal pismo, v katerem je zapisal, da je deklici ubil. Policija deklic, ne živih ne mrtvih, še ni našla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.