Svet
13 ogledov

Nova grožnja z bombo na letalu za Hurgado

Letalo, ki je prepeljalo posmrtne ostanke EPA
Letalo, ki je iz Varšave poletelo proti egiptovskemu letovišču Hurgada, je prisilno pristalo v bolgarskem mestu Burgas. Prejeli so grožnjo z bombo.

Podrobnosti incidenta še niso poznane; agencija Reuters sporoča le, da so vse potnike in člane posadke po zasilnem pristanku evakuirali na varno.

Včeraj je zaradi grožnje z bombo panika zavladala tudi na letališču v Koebenhavnu, ki so ga izpraznili zaradi sumljive torbe. Nekaj ur pred tem je danska policija za eno stopnjo dvignila raven ogroženosti, kot razlog za to pa navedla večje tveganje za teroristični napad po tovrstnih napadih minuli petek v Parizu.Hkrati so pravo dramo doživljali tudi v Londonu, kjer so evakuirali eno izmed postaj podzemne železnice. Spet zaradi grožnje z bombo.


V noči na včeraj sta prisilno pristali dve letali družbe Air France, ki naj bi ravno tako prejeli grožnje z bombo, večer prej so odpovedali prijateljsko nogometno tekmo med reprezentancama Nemčije in Nizozemske v Hannovru. Podrobnosti te preiskave so danes zjutraj že znane; teroristi so na stadionu v Hannovru želeli sprožiti nekaj eksplozivnih sredstev, celotno zadevo pa naj bi vodja napada, ki je nameraval biti med gledalci, posnel na kamero. Podrobnosti preberite tukaj.

Komentarjev 2
  • Milan Novak 10:25 19.november 2015.

    Se popolnoma strinjam !!

  • h3o 09:13 19.november 2015.

    boste videli, koliko stroškov bo nastalo z islamističnimi debili. Vi pa še kar uvažajte doktorje islama, prav vam je, čisto prav