Svet
7362 ogledov

Oglasila se je tudi Melania Trump: "Pošast!"

Melania Trump Profimedia
Nekdanja prva dama Melania Trump je bila danes v prvem odzivu kritična do poskusa atentata na svojega soproga, republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. Strelca je v izjavi na družbenem omrežju X označila za pošast, Američane pa pozvala, naj se združijo.

"Pošast, ki je mojega moža prepoznala kot nečloveški politični stroj, je poskušala preglasiti Donaldovo strast - njegov smeh, iznajdljivost, ljubezen do glasbe in navdih," je Melania Trump zapisala v izjavi.

Nekdanja prva dama slovenskega rodu je še sporočila, da je ob strelu spoznala, da je njeno življenje in življenje njunega sina Barrona na robu katastrofalnih sprememb. Obenem se je zahvalila tajnim agentom in policiji, ki so s tem, ko so ogrozili svoje življenje, zavarovali Trumpa.

"Ne pozabimo, da so različna mnenja, politika in politične igre vredni manj od ljubezni," je dodala. Prepričana je tudi, da se je treba dvigniti nad sovraštvo. "Združimo se. Zdaj," je še pozvala.

Trump je bil v soboto žrtev poskusa atentata, v katerem ga je 20-letnik na predvolilnem zborovanju v Pensilvaniji ustrelil v uho. V incidentu je bil poleg napadalca ubit še en človek, dva pa huje ranjena.

78-letni nekdanji predsednik ZDA je danes pozval Američane, naj ostanejo enotni in naj ne dopustijo, da zmaga zlo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 21
  • Kmodri_ 22:27 17.julij 2024.

    Pravi pitna, ki ljubi pošast!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:16 15.julij 2024.

    Me ne bi presenetilo, ce bi bilo to njeno maslo.

  • sandi76 21:50 14.julij 2024.

    Glede na nove obtožbe o pedofiliji trumpeljna se je treba vprašat, kdo je pravzaprav ta "pošast" ?