Svet
31 ogledov

Padel v nezavest, poslanka mu ni pomagala

Avstralska poslanka Sophie Mirabella je razjezila tamkajšnjo javnost po tem, ko med oddajo v živo ni priskočila na pomoč predstavniku lokalne skupnosti Simonu Sheikhu.

Sheikh je med razpravo na televiziji naenkrat začel momljati, padel v nezavest in z glavo udaril na mizo. Poslanka iz vrst liberalcev ga je pri tem samo začudeno gledala in se odmaknila od njega.

Moškemu so zato takoj na pomoč priskočili člani televizijske ekipe. Ko se je posnetek pojavil na spletu, so bili mnogi Avstralci ogorčeni nad ravnanjem poslanke.

"Če bom kdaj potreboval pomoč, upam, da ob meni takrat ne bo Sophie Mirabelle," je zapisal eden izmed bralcev med komentarji. Tiskovni predstavnik poslanke je dejal, da je bila, tako kot ostali gostje v studiu, v šoku, še poroča Daily Mail.

Komentarjev 2
  • klapavica 10:22 04.julij 2012.

    Verjamem, da ta poslanka ni želela nič slabega. Večkrat sem videl kako ljudje reagirajo na takšne dogodke, ker jih prime panika...eni delujejo bolj racionalno in pomagajo, spet drugi pa so v šoku in okamenijo ali zbežijo. Pa zaradi tega niso slabi ljudje

  • dragec 09:54 04.julij 2012.

    Slovenski predstavniki ljudstva bi verjetno reagirali enako, ali še slabše, mogoče bi v paniki zapustili oddajo.