Svet
7818 ogledov

Pijan mladi voznik v družino, 24-letni mami ni bilo pomoči

Prometna nesreča v Slavoniji blizu kraja  Otoka 24sata
Policija je objavila podrobnosti nesreče.

Na Hrvaškem odmeva prometna nesreča, do katere je prišlo pri Viru. V nesreči je umrla ženska, njen mož in otroci so hudo poškodovani. 

Prometna nesreča se je po izsledkih policijske preiskave zgodila sinoči okoli 23.40, ko je 29-letni voznik osebnega avtomobila zadarskih registrskih tablic izgubil oblast nad vozilom in najprej zapeljal izven vozišča na kamenje, nato pa z avtom trči v pešce, v družino s tremi otroki.

Zaradi posledic nesreče je 24-letna državljanka Hrvaške umrla na licu mesta, njen 28-letni mož in trije otroci pa so bili odpeljani v bolnišnico v Zadru. Oče otrok in dva otroka so huje poškodovani, eden lažje. Hudo poškodovana sta 3-letni deček in 4-letna deklica, 11-mesečni dojenček pa ni dobil hudih telesnih poškodb. Žal so otroci ostali brez mame. 

*Fotografija je simbolična

Motorist na Hrvaškem Nesreča Slovenija Trčila avto in motor, dve osebi huje poškodovani Pijani voznik alkohol vožnja Slovenija Opiti voznik huje poškodoval pešca in odpeljal s kraja nesreče

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.